2006-09-20

Creeping thatcherism i Sverige, del 2

Som om jag inte hade anat det. Efter valnatten har förvandlingen till ett slags mes-England påbörjats. I dag stegar moderaternas finansexpert Anders Borg till finansdepartementet för att ta emot "information om statsbudgeten".

Och samtidigt påbörjas kampen om att rädda undan socialdemokratin från sina egna idétraditioner. Det gäller att eliminera fackets förödande inflytande över partiet och rensa ut tanken om att partiet skulle vara "vänster" på något sätt. Snart får vi alltså "Nya SAP" i Sverige.

I alla fall om Stig-Björn Ljunggren och andra svenska Tony Blair groupies får sin vilja genom. Bilden som ska illustrera den här textsnutten finns, f.ö., längre ner.

2 kommentarer:

davidsmith5142385547 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
/anna sa...

PRESSMEDDELANDE: HELA REGERINGEN AVGÅR. SNART.
Krigskrönikegruppen

Mediekontakt: Asturias Legenda
asturias punkt legenda kanelbulle gmail punkt com

telefonkontakter är av uppenbara skäl omöjliga
de är än mindre önskvärda. var god och använd email.

Medan svensk media granskar TV-licenser har bloggaren Thomas Lindström helt på egen hand avslöjat långt värre missförhållanden i samband med valet 2006. Han väljer att jämföra med de "Oranga Revolutioner" som skett i Östeuropa, men anser att det är så mycket värre och mer djupgående i Sverige att han myntat begreppet "Den SVARTA septemberrevolutionen".

Som författaren och forskaren Hans Abrahamsson visat i boken "En delad värld" (se Aftonbladet 5/10, 2006) lät sig den svenska polisen kontrolleras av den svenska militära underrättellsetjänsten (MURT) som i sin tur tog order från Pentagon/Vita Huset via amerikanska spionorgan. Exakt vilka organisationer som kan tänkas ligga bakom detta i USA är svårt att med säkerhet fastställa, då landet har ett drygt 20-tal inbördes konkurrerande "byråer". Det blir en uppgift för amerikanska kongressen att ta itu med, då efter valet i november när republikanerna sparkats ut.

Nu var händelserna i Göteborg endast toppen på ett gigantiskt isberg där utländska intressen köpt upp i stort sett alla de organ i Sverige som skall skydda VÄR Demokrati. Den svenska polisen är t.ex. fortfarande helt i händerna på dessa krafter och vägrar att ta emot de anmälningar som Thomas Lindström lämnat in sedan tidigt i somras. Man antingen "slarvar bort" anmälningar eller på olika omöjliggör att han ens kan få kontakt med polisen överhuvudtaget. 15 minuters telefonkö på 112? Osannolikt, men uppenbarligen sant.

Detta är en lång historia som Thomas Lindström ägnat fem (5) år för att utreda. När nu varken JK, JO, Regeringen eller Rikspolisstyrelsen vill ta itu med dessa grava missförhållanden så har Thomas Lindström bara ett kort budskap:

I Stalinryssland kunde invånarna läsa. Tänka fritt. Visa nu att Sverige är annorlunda.

Läs http://theWarChronicle.blogspot.com/ (den mest detaljerade sammanfattningen. På engelska.)
Läs: http://theWarChronicle2007.blogspot.com/

Läs: http://krigskronikan.blogspot.com/
Läs: http://krigskronikan-2007.blogspot.com/

Och våra specialsajter:

http://sjalvantandning-fp.blogspot.com/
http://demokratibloggen.blogspot.com/
http://liberalyttrandefrihet.blogspot.com/

Hela Thomas Lindströms ursprungliga arbete - stoppat bl.a. av "vänsterbloggaren" Jan-Inge Flucht ( jinge.se) - finns f.n. endast tillgängligt på

http://krigskronikan.lege.net/

En stor del av den aktivitet som lett fram till DEN SVARTA SEPTEMBERREVOLUTIONEN startades på en liten mailinglista på Yahoo, en lista som var ett tillbehör till den mer kända sajten MEDIEKRITIK.NU. De personer som varit mest verksamma i dessa demokratifientliga aktiviteter har antingen från början varit direkt knutna till Timbro - som t.ex. Dick Erixon och Johan Norberg - eller också senare fått fast anställning under Svenskt Näringslivs beskydd: Mikael Nussdorf, Michael Moynihan och Billy McCormac. (NMI)

http://groups.yahoo.com/group/mediekritik/

Som t.ex. Jan Winter, TT visat så är detta med "infiltration" - från främmande makt - av mailinglistor inget nytt utan har förekommit och systematiskt genomförts sedan långt tidigare. Så här började en viss "alicio" sin karriär som sabotör av Listan För Mediekritik den 4/4, 2004:
Re: Betr. skändade civila

Bo Modén skrev:

"Efter min tid som Rädda Barnens repr. i Centralamerika
intervjuades jag av Boris Ersson under
rubriken "Objektiva journalister och andra lögnare".
Rapporteringen från den blodiga konflikten under
Reaganåren tolkades så washingtontroget att Sverige
framstod som lydstat."

- Då vet vi hur neutral och oberoende du var som humanitär
medarbetare i Rädda Barnen-representant.

Dina åsikter gällande morden på de fyra amerikanerna i Fallujah är
också ganska avslöjande. Du verkar anse att det barbariska massmordet
kan ursäktas med att de fyra skulle vara "legosoldater". Du ljuger
också och påstår att de var beväpnade, när så inte var fallet.

De ingick i ett privat företag som betalats av den amerikanska
administrationen för att övervaka leveranser och uppbyggnad av civil
infrastruktur i Irak. Dvs till irakiernas hjälp.

Att rationalisera det bestialiska mordet och likskändningen på dessa
oskyldiga och helt försvarslösa människorna säger lika mycket om dig
som dådet säger om den irakiska mobben i Fallujah.

Alicio

http://groups.yahoo.com/group/mediekritik/message/855

Detta eskalerar omgående till en slags inbördeskrig på listan där denne "alicio" slåss med två medlemmar av FIB Kulturfront, Gunnar Thorell och Hans B Svensson om konflikten Palestina/Israel. Snart har alla vanliga medlemmar flytt listan eller tystnat. Thomas Lindtröm ställer i juli, 2004 en enkel fråga till "alicio": "Vem är du?" och blir sedan föremål för en internationellt baserad hatkampanj, som ännu idag inte är slut. Två dryga års konstant TERROR.

Genom att "alicio" lämnade in en anmälan till Granskningsnämnden där han klagade över "kommunistpropaganda" på bästa sändningstid så blev också hans rätta identitet offentlig egendom: Mikael Nussdorf, sedermera en av Cecila Timbors, f.d. kulturministerns, skyddslingar vars främsta uppgift var att terrorisera ideologiskt obekväma människor så att dessa tystnade av ren självbevarelsedrift.

Thomas Lindström låter sig dock inte skrämmas till tystnad. Krigskrönikan fortsätter 2007, 2008 .......

mvh
Asturias Legenda, pressansvarig.