2005-12-21

En liten upptäckt

Esbati rockar fett
Hat och kärlek är starka känslor, bäst blir det nog när de kombineras. Någon älskar Ali Esbati uppenbarligen så pass att hon/han öppnat skuggbloggen Svara Ali. Att folk bara orkar...

4 kommentarer:

jinge sa...

Ja det är mycket märkligt. Samtidigt är det en sorts tragik man bevittnar när någon känner sig så frustrerad att de måste ägna tid och kraft åt dylikt.

magnus stahre sa...

Det påminner om John Eje Thelins projekt.

Bobbo sa...

Ali gör sig själv en björntjänst genom sin redigering av debatten. Att ta bort inlägg som uppfyller all tänkbar nät-etikett men som bryter mot Alis åsikter avslöjar såklart en hel del om Ali. Vagt imponerande att orka uppdatera en svara-ali-blogg men en rätt bra public service. Där bevisas rätt ofta att det ofta är för Ali jobbiga åsikter som han tar bort. Tycker du Henning och du Jinge att det är normalt att ta bort kommentarer vars enda "brott" är att de strider mot den egna uppfattningen??

Henke sa...

Jag vill inte yttra mig om Alis redigeringsteknik, men att det verkar vara så hemskt viktigt för försvaret av sanningen att spegla debatten på hans blogg nånstans - det tycker jag verkar sjukt.