2006-01-26

Arga folkpartister

Uppenbarligen har min insändare i Norrköpings tidningar retat några lokala folkpartister. Bra! (Även om de nog mest verkar reta sig på rubriken, som inte jag utan insändarredaktionen valt)

Det är Norrköpings nya politiska shooting star Mathias Sundin och hans polare Erik Svansbo som är sura över att jag råkade peka på att deras s.k. "integrationspolitiska" utspel i Hageby förefaller vara snott av Dansk folkeparti. (Se även ett tidigare inlägg på den här bloggen.)

Jovisst, svenska folkpartister är inga rasister - men de fiskar rasiströster i de kommande valen. Och det är nästan lika illa. Så var det sagt, Mathias och Erik.

Och, sist men inte minst, jovars jag är medlem i Vänsterpartiet, har varit med i ett kommunistiskt ungdomsförbund och arvoderas fortfarande av KGB i väntan på proletariatets diktatur.

Vi syns!

Liberal valpropaganda?

3 kommentarer:

Vetenskap och socialism sa...

Hur går man tillväga om man vill få pröjs av KGB? Situationen på arbetsmarknaden är lite dyster för oss akademiker i vardande som har Stalin i bokhyllan och inte har ett mer "kontinentalt" synsätt...

Henke sa...

Jag föreslår att du skickar cv och en liten skrivelse om dina bevekelsegrunder till fsb@fsb.ru. Eller så ringer man till 095-9142222 (du får kolla upp landskoden till Ryssland. För i tiden var det i alla fall 007...)

Lycka till, kamrat!

Vetenskap och socialism sa...

007? Haha, det var ju roligt i sammanhanget.